Waarom Hybride Werken het nieuwe Nieuwe Werken is

In de afgelopen jaren heeft hybride werken zich steeds meer ontwikkeld als dé nieuwe manier van werken, waarbij medewerkers flexibiliteit hebben om zowel vanuit kantoor als vanuit huis te werken. Deze vorm van werken biedt tal van voordelen, waaronder de mogelijkheid om kwalitatief samen te werken met collega's aan de andere kant van de wereld, maar biedt ook de nodige uitdagingen. Om het beste uit hybride werken te halen, is een slimme kantoorinrichting essentieel.

Hoe maak je jouw Kantoor van Morgen hybride-werkvriendelijk?

Ontdek hoe je door middel van enkele strategische aanpassingen aan je kantoorruimte een productieve en collaboratieve omgeving kunt creëren, waar teamleden moeiteloos kunnen samenwerken, ongeacht hun fysieke locatie.

Vorm de tafel richting het beeldscherm

Als je samenwerkt met collega's die zich op afstand bevinden, is het belangrijk dat iedereen goed in beeld is tijdens videovergaderingen. Zorg ervoor dat de opstelling van de tafel zo is dat alle deelnemers zichtbaar zijn op het beeldscherm. Dit bevordert de betrokkenheid en communicatie.

Gebruik twee schermen

In grote vergaderzalen is het essentieel om zowel de presentatie als het publiek goed in beeld te brengen tijdens hybride vergaderingen. Door gebruik te maken van twee schermen kunnen zowel deelnemers op afstand als op kantoor goed volgen en in interactie gaan.

Integreer een 360 graden en 180 graden camera

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed in beeld is tijdens vergaderingen, is het handig om camera’s met een bredere kijkhoek te gebruiken. Betrokkenheid boven!

Creëer focusruimtes voor 1 of 2 personen

Naast het faciliteren van samenwerking tussen kantoor en thuis, is het belangrijk om ook focusruimtes te bieden voor individuele of kleine groepsgesprekken via video. Deze ruimtes moeten uitgerust zijn met de nodige technologie en een rustige omgeving bieden voor ongestoorde communicatie.

Vind jouw Teamflow in een Virtual Office

Een interessante ontwikkeling in hybride werken is de opkomst van virtuele kantooromgevingen. Met behulp van digitale tools kunnen teams op afstand samenwerken alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden. Working apart, together!

Klaar voor een nieuw tijdperk van flexibel werken waarin de fysieke en virtuele werkplek naadloos samenkomen?

Boek een vrijblijvend gesprek in voor meer werkplekadvies.

Previous
Previous

Hoe maak je jouw kantoorruimtes verhuurklaar?

Next
Next

Hoe voorkom je de aankoop van een ruimte die niet bij jouw bedrijf past?